Slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen i u Smederevu

Slučaj vršnjačkog nasilja zabeležen je prošle nedelje i u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" u Smederevu, gde su dve učenice drugog razreda navodno davile godinu dana mlađu učenicu.

Ministarstvo prosvete poslalo je inspekciju u tu školu. Iz školske uprave tvrde da su preduzeli sve mere kako bi se ispitao ceo slučaj.

Majka sedmogodišnje devojčice tvrdi da su njenu ćerku prošlog utorka fizički napale dve devojčice iz škole. Slučaj je, kaže, u petak prijavila školi.

Oglasila se i direktorka škole.

"Imamo tim koji je formiran za zaštitu od nasilja, zlostavljanja, diskriminacije, postupamo po svim zakonima. Postoji protokol i toga se držimo. Na svaku prijavu, bilo kakvo saznanje, odmah ispitujemo slučaj", kaže direktorka škole Dijana Ćetković.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво