Muškarac poginuo u udesu, devojčica teško povređena – uhapšen pijani vozač

Stariji muškarac je poginuo, dok se devojčica bori za život nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros u Inđiji. Uhapšen vozač koji je sa 2,2 promila alkohola prošao kroz crveno svetlo.

Nesreća se dogodila kada je vozilo marke "audi", koje se kretalo iz pravca Stare Pazove, brzinom od 150 kilometara na čas naletelo na "reno" u kojem su se nalazili sedamdesetsedmogodišnji muškarac i desetogodišnja devojčica.

Vozač "audija", koji je u krvi imao 2,2 promila alkohola, prošao je kroz crveno svetlo, a nakon nesreće je uhapšen, saznaje portal Ritam Inđije, navodi RTV.

Policija je saopštila da je uhapsila V. P. (1987), zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво