Ponovo saslušana sekretarica Olivera Ivanovića

U Tužilaštvu u Prištini danas je po treći put iskaz dala Silvana Arsović, dugogodišnja sekretarica i saradnica Olivera Ivanovića.

Ksenija Božović iz Građanske inicijative SDP, stranke Olivera Ivanovića, rekla je za Kosovo onlajn da je saslušanje Arsovićeve trajalo tri i po sata.

Kao jedini razlog za ponovno saslušanje, Božovićeva je rekla da je navodno tužilac rekao da je stigla ekspertiza rada sigurnosnih kamera u kancelariji GI SDP i da su utvrdili da je neko 4. januara 2018. isključio kamere i da ih je 16. januara, u 8.16 minuta, posle ubistva, ponovo uključio.

"U suštini, oni nemaju nikakav dokaz, i dalje se vrši pritisak na jednu ovakvu ženu koja je bila iskreni prijatelj Olivera Ivanovića. Samo idu na blef i ti istražni organi, tako da je taj njihov pravni sistem mnogo razočaravajuć", rekla je Božovićeva.

Advokat Silvane Arsović, Dobrica Lazić, potvrdio je za Kosovo onlajn da je održano saslušanje i da očekuje da tužilaštvo obustavi ovaj postupak.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 08. avg 2019, 16:04) - Ravnogorac [neregistrovani]

Kamere

Ako je ovo tacno da su kamere bile iskljucene,pa ponovo ukljucene,neko je znao da se priprema atentat i da ce biti izvrsen u to vreme.