Uhapšen zbog sumnje da je uznemiravao devojčice

Šezdesettrogodišnji muškarac iz Šljivovice kod Užica, uhapšen je zbog sumnje da je telefonskim pozivima polno uznemiravao više od 15 žena od kojih su polovina maloletnice.

R. K. je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva i biće sutra priveden na saslušanje, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Na teret mu se stavlja da je izvršio više krivičnih dela polno uznemiravanje i ugrožavanje sigurnosti, saopštio je prethodno MUP.

Sumnja se da je on od maja ove godine do hapšenja, sa različitih brojeva telefona pozivao oštećene i izgovarao reči neprikladne sadržine, ili je pretio da će ih napasti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво