Dojava o bombi u avionu na Beogradskom aerodromu, evakuisano 130 putnika

Beogradskom aerodromu je stigla dojava o bombi u jednom avionu, potvrđeno je RTS-u.

Prema prvim informacijama, kontradiverziona ekipa policije upućena je na aerodrom zbog dojave u "Lufthanzinom" avionu. Evakuisano je 130 putnika i pet članova posade. 

Avion je izmešten na sporednu pistu. Bilo je predviđeno da u 6.15 poleti za Frankfurt.

Policija utvrđuje da li je u pitanju lažna dojava i radi na identifikaciji osobe koja je zvala Aerodrom "Nikola Tesla", navedeno je u saopštenju MUP-a.

Reporter RTS-a javlja da nema naznaka da je neko od putnika uznemiren i da na dolaznom terminalu putnici sasvim normalno izlaze iz zgrade.

U avionu se nalazila mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije. Selektor košarkašica Miloš Pavlović rekao je za RTS da je u 6.10, kada je avion trebalod apoleti, stigla informacija da putnici moraju da izađu iz aviona.  

Navodi da niko nije znao šta se dešava i da su, kada su izašli u zgradu, videli policiju i onda su dobijali informacije da je bila dojava o bombi.

Nakon toga su se okupile dežurne ekipe i vatrogasci i avion je odvučen na neku sigurnu lokaciju.

Saobraćaj na aerodromu se odvija nesmetano a putnici se normalno čekiraju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво