Crvena zvezda: Kuzmićevo stanje i dalje vrlo ozbiljno

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić smešten je u šok odeljenje Urgentnog centra u Beogradu i njegovo stanje je i dalje vrlo ozbiljno, saopštio je košarkaški klub Crvena zvezda. Ističu da su naredna 24 časa veoma važna za oporavak Kuzmića.

"Njegovo zdravstveno stanje i dalje je ozbiljno. Klub se zahvaljuje lekarima iz Banjaluke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, a svim ljudima dobre volje na iskazanoj brizi za stanje našeg igrača", dodaje se u saopštenju kluba.

Navode da je Kuzmić smešten u šok odeljenje Urgentnog centra u Beogradu, nakon što je hitno transportovan iz Banjaluke helikopterom.

"Stanje našeg igrača je ozbiljno, a klub se u skladu sa preporukama lekara koji vode brigu o Ognjenu Kuzmiću neće još uvek oglašavati detaljno o njegovom zdravstvenom stanju, koje je ohrabrujuće, ali i dalje vrlo ozbiljno", ističe s eu saopštenju.

Zahvaljuju se lekarskim timovima iz Banjaluke i Urgentnog centra u Beogradu na izuzetno brzoj reakciji, kao i svim ljudima dobre volje, klubovima, Zvezdašima, ljubiteljima košarke na iskazanoj  brizi i porukama podrške.

"KK Crvena zvezda mts će nakon vrlo važna 24 časa za oporavak Ognjena Kuzmića, obavestiti javnost o zdravstvenom stanju i daljim koracima u lečenju", navodi se u saopštenju.

Košarkaški klub Crvena zvezda najlepše moli medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu i delikatnost situacije.

Igrač Crvene zvezde i košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Banjaluka–Prijedor u mestu Ramići. Kuzmić je zadobio povrede glave i grudnog koša u sudaru dva automobila.

broj komentara 0 pošalji komentar