Bokser iz BMV-a, Janjanin: Molim se da je Kuzmić dobro

Kako prenosi portal Mondo, u automobilu marke "BMV" koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređen košarkaš Zvezde Ognjen Kuzmić, bio je bokser Dražan Janjanin i njegov prijatelj Marko Mijatović, koji je došao po njega posle meča. Janjanin je za pomenuti portal ispričao detalje nesreće.

Nesreća se dogodila oko 5.00 časova, kada je došlo do direktnog sudara između Kuzmićevog "poršea" i "BMV-a".

Janjanin je izjavio da su on i Marko Mijatović, koji je vozio, ostali živi samo zahvaljujući prisebnosti i brzoj reakciji Mijatovića.

"Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Mijatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima jutros oko pet sati kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smera i skrenuo u našu traku. Mijatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u bankinu. Međutim i 'porše' koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji levi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila", ispričao je Janjanin. 

"BMV" se potom prevrnuo na krov, dok se "porše" u kom se nalazio Kuzmić zaustavio tek 200 metara dalje.

"Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa puta. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta", dodao je Janjanin.

Janjanin i njegov prijatelj prošli su sa lakšim povredama.

"Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju", rekao je bokser iz Prijedora.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво