U dve akcije zaplenjeni droga i municija, uhapšene dve osobe

Beogradska policija je u dve odvojene akcije zaplenila oko kilogram i 400 grama heroina, oko kilogram i 600 grama amfetamina, manju količinu marihuane, kao i 55 komada municije i uhapsila dve osobe.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšen je M. Đ. (1991) iz Beograda, saopštio je MUP.

Policija je u dvorištu kuće gde živi M. Đ. pronašla oko 1,4 kilograma heroina, oko 4,2 kilograma smese kofeina i paracetamola, manju količinu marihuane, kao i 55 komada municije.

U drugoj akciji zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge uhapšen je G. S. (1973).

U stanu i drugim prostorijama koje koristi G. S. policija je pronašla oko 1,6 kilograma amfetamina i oko 100 grama marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

broj komentara 0 pošalji komentar