Sprečen pokušaj šverca veće količine odeće

U dve odvojene kontrole cariinci u Beogadu i Nišu zaplenili su veću količinu odeće.

Tokom kontrole jednog vozila kurirske službe u centralnom magacinu u Beogradu otkrivena je garderoba bez ikakve prateće dokumentacije koja je bila namenjena trojici primalaca.

Tom prilikom je od 57-godišnjeg Šapčanina koji se nalazio za volanom službenog kombija šabačkih registracija oduzeta određena količina majica, trenerki i šortseva "adidas", "najk", "lakost" i drugih marki, u čiju se verodostojnost sumnja, sapoštila je Uprava carina.

Carinici su u saradnji sa policijom na Aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu, u koferu putnice iz Švedske, otkrili i zaplenili neprijavljenu garderobu čija je vrednost procenjena na više od pola miliona dinara.

Prekršaj je otkriven kada su dvoje putnika srpskog porekla, 42-godišnja Dankinja sa boravištem u Švedskoj u društvu švedskog državljanina istih godina, letom iz Malmea stigli u Srbiju.

Reč je o više od 30 majica i bluza, gotovo 20 suknji, haljina i pantalona, osam pari sandala i letnjih papuča, kao i šest firmiranih ženskih torbica "majkl kors", "balensijaga" i "iv sen loran".

broj komentara 0 pošalji komentar