Potukli se na Novom Beogradu, pa napali taksistu, ranjen muškarac koji je hteo da ih spreči

Trojica mladića koja su pobegla sa mesta tuče, pokušala su nasilno da uđu u taksi vozilo na Novom Beogradu. Muškarac koji je sa policajcem pokušao da ih spreči je tom prilikom ranjen. Oni su pobegli drugim taksi vozilom, ali je policija uspela da ih uhvati.

Oko osam časova došlo je do tuče ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina na Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koja su učestvovala u tuči, pobegla sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu, saopštio je MUP.

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu. To je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i  pokušao je da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu leve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Trojica napadača su potom nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobegli, ali su brzom reakcijom policajca  zaustavljeni i uhapšeni.

Pripadnici policije uhapsili su S. S. (2000), N. K. (1999) i V. Š. (1999) i kod njih su pronašli pištolj marke "glok".

Ranjeni muškarac se nalazi u Zemunskoj bolnici i nije životno ugrožen. 

Uviđaj je u toku.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво