Stariji muškarac preminuo na neuređenom delu plaže na Adi Ciganliji

Nepoznati muškarac starosti oko 65 godina preminuo je oko 11.30 časova na nezvaničnoj nudističkoj plaži na Adi Ciganliji, saopštilo je JP "Ada Ciganlija".

U saopštenju se navodi da građani koji su se zatekli na mestu događaja tvrde da je muškarac došao na plažu u delu gde je kupanje najstrože zabranjeno, gde ne postoje uslovi za bezbedno kupanje i nema spasilačke službe.

"Zakoračio je da uđe u vodu i srušio se, najverovatnije usled posledica srčanog ili moždanog udara", navodi se u saopštenju JP "Ada Ciganlija".

Napominje se da je spasilačka služba po pozivu stigla na mesto događaja za manje od minut i zajedno sa lekarima Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali muškarcu nije bilo spasa.

JP "Ada Ciganlija" još jednom apeluje na sve sugrađane i posetioce da se ponašaju odgovorno, strogo poštuju pravila ponašanja na kupalištu, da borave u vodi u zonama koje su predviđene za kupanje i u radno vreme spasilacke službe, a za starije hronične bolesnike da se rashlade i obavezno jave spasiocima pre ulaska u vodu Savskog jezera.

broj komentara 0 pošalji komentar