Dea Đurđević će krivično goniti vozača

Voditeljka "Pinka" Dea Đurđević ispitana je u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi koja se vodi protiv B. J., vozača autobusa koji je naleteo na voditeljku i teško je povredio 7. februara kod beogradske bolnice Dr Dragiša Mišović".

Dea Đurđević se tom prilikom izjasnila da se pridružuje krivičnom gonjenju vozača autobusa, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Čeka se saobraćajno-tehničko veštačenje, a istražne radnje su u toku, dodala je Đenadić.

Veštačenje treba da utvrdi okolnosti prostorno-vremenske analize i uzrok nastanka saobraćajne nezgode.

Vozač B. J. se tereti za krivično delo "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja".

On je u martu detaljno izneo svoju odbranu, kada je za nesreću okrivio klizav kolovoz, na koji se izlila voda koja je zaledila i sprečila autobus da se zaustavi na vreme, iako je on počeo da koči.

Smatra da je autobus koji je vozio bio uredan i da je kočioni sistem bio ispravan.

Izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo, napominjući da se više puta raspitivao za stanje povređene voditeljke koja je tom prilikom zadobila teške telesne povrede.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво