Presečen šverc droge iz Prištine

Niška policija zaplenila je više od pola kilograma heroina i privela trojicu švercera, iz Prištine i Niša, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet narkotika, saopštila je danas Policijska uprava u Nišu.

Šverceri su uhvaćeni u trenutku primopredaje paketa heroina teškog 527,32 grama kod Motela "Rado" u Kuršumliji, rekli su predstavnici policije na konferenciji za novinare.

Aziz H. (38) i njegov brat Naim H. (45) iz Prištine ilegalno su prešli administrativnu liniju, a u kuršumlijskoj opštini čekao ih je Goran B. (44) iz Niša.

Droga je bila namenjena niškom tržištu, a šverceri su je krili u putničkom automobilu.

"Zaplenjena droga je visoke čistoće i kvaliteta", rekli su policajci i ocenili da ovaj slučaj ne ukazuje na postojanje organizovane kriminalne grupe i da je hapšenjem trojice osumnjičenih taj slučaj završen.

Trojici osumnjičenih, koji su privedeni istražnom sudiji Okružnog suda u Prokuplju, određen je pritvor od mesec dana.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се