Optužni predmet protiv Mitkovićeve zbog objekta na Pančićevom vrhu

Osnovno javno tužilaštvo podnelo je sudu u Brusu optužni predmet protiv Snežane Mitković zbog gradnje bez građevinske dozvole. Reč je o nelegalnom objektu od hiljadu kvadrata podignutom na Pančićevom vrhu, na Kopaoniku 2017. godine.

Protiv investitorke Snežane Mitković, zbog sumnje da je falsifikovala zahtev za legalizaciju istog objekta, u postupku pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Brusu je još jedna krivična prijava.

Investitorka Snežana Mitković je na osnovu odluke opštine Brus o postavljanju privremenih objekata, tražila i prvobitno dobila saglasnost za postavljanje ski bifea od 150 kvadrata.

Umesto privremenog objekat izgrađenog od drveta, na Pančićevom vrhu je izgradila betonsko zdanje od oko 1.000 kvadrata.

Rušenje tog nelegalno podignutog objekta je odloženo dok ne bude obezbeđena asistencija policije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи