Švercovao alat u vrednosti od 20.000 evra

Sto osamnaest kompleta raznog alata u vrednosti većoj od 20.000 evra, za koji nisu plaćene nikakve uvozne dažbine, zaplenjeno je juče u jednoj kući u Zrenjaninu.

U kući pedesetogogišnjeg srpskog državljanina policija je zatekla veću količinu alata, zbog čega su pozvali carinike da provere slučaj i sprovedu kontrolu iz svoje nadležnosti, saopštila je Uprava carina.

Carinici su već u hodniku zatekli naslagane komplete alata od kojih je najzastupljenija marka bila "hilti" (37 kompleta), "boš" (35 kompleta), "makita" (22 kompleta) i druge ("milvoki", "hitači", "divolt", "paslod", "tjep" i "rems").

Ostale prostorije i dvorište bili su pune kompletima alata, a najzastupljenije su bile bušilice.

Vlasnik, koji nije imao nikakvu dokumentaciju, rekao je carinicima da je trgovac koji koji robu nabavlja na crno od prodavaca koji je donose iz Francuske, Nemačke i Holandije, da bi je potom prodavao preko interneta i oglasa.

Zaplenjeni alat smešten je u carinski magacin u Zrenjaninu do okončanja prekršajnog postupka protiv vlasnika, navodi se u saopštenju.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво