Požar u kući u Kragujevacu, pronađeno telo žene

Vatrogasci su, posle gašenja požara koji je izbio u kući u Kajmakčalanskoj ulici u Kragujevcu, pronašli telo šezdesetpetogodišnje žena nastradala. Još se ne zna da li je njena smrt posledica požara.

Kragujevački vatrogasci su jutros oko pola šest dobili dojavu da je izbio požar u prizemnoj kući u Kajmakčalanskoj ulici i odmah su izašli na lice mesta.

Požar je za minut lokalizovan, a posle pet minuta i potpuno ugašen.

Posle gašenja vatre, vatrogasci su pronašli beživotno telo 65-godišnje žene, koja je u toj  kući živela sama, a članovi porodice su je povremeno obilazili.

Uviđaj će utvrditi kako je izbila vatra i da li žena je preminula usled gušenja dimom ili je smrt nastupila pre požara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи