Policajci uhapšeni zbog sumnje da su zloupotrebili položaj

Zbog sumnje da su zlouptrebili položaj, u dve odojene akcije uhapšena su dva polcijska službenika.

S. N. (1989) tereti se da je kao kao radnik na upravnim poslovima Policijske stanice Surčin, bez obavljenog tehničkog pregleda i potvrda o plaćenim taksama, produžio registraciju za više motornih vozila, a vlasnicima vozila izdavao registarske nalepnice, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako se dodaje, pretresom vikendice osumnjičenog, policija je pronašla 358 predmeta o izvršenim registracijama motornih vozila i 74 blanko registracione nalepnice.

M. B. (1983) iz Policijske stanice Čajetina sumnjiči se da je krajem 2018. i početkom 2019. godine, po prethodnom dogovoru sa vlasnicima ugostiteljskih objekata na teritoriji Zlatibora, u više navrata doajvljivao kada bi policija mogla da dođe u kontrolu.

Sumnja se da je na taj način M. B. omogućio da ugostiteljski objekti nesmetano obavljaju svoju delatnost i van radnog vremena.

M. B. se tereti i da je jednoj ženskoj osobi iz Čajetine javio je da odmah napusti područje Zlatibora, jer je naloženo njeno hapšenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će biti, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužilaštvima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво