Uhvaćen kradljivac sigurnosne kamere u Mladenovcu

Lopov koji je u noći između ponedeljka i utorka ukrao sigurnosnu kameru na novoizgrađenom putnom prelazu "Pijaca“ u Mladenovcu uhvaćen je nakon brze i efikasne reakcije policije, sapoštile su "Infrastrukture železnice Srbije".

Policija je kontaktirala nadležne službe "Infrastrukture železnice Srbije" u Mladenovcu i obavestila ih je da mogu da dođu i preuzmu ukradenu sigurnosnu kameru.

"Infrastruktura železnice Srbije" će pregledati kameru i ukoliko je sve u redu u najkraćem roku će je ponovo montirati na ovom putnom prelazu. Podsećamo da je u noći između 18. i 19. marta na novoizgrađenom putnom prelazu "Pijaca" u Mladenovcu", koji je pre samo dvadesetak dana pušten u rad, lopov ukrao sigurnosnu video kameru.

On je tridesetak minuta nakon ponoći došetao do putnog prelaza, obukao radno odelo, popeo se na reflektorski stub, skinuo video kameru i odšetao sa mesta krađe. 

Kradljivac nije znao da njegovu lopovsku akciju snima još jedna sigurnosna kamera na ovom putnom prelazu, a "Infrastruktura železnice Srbije" je snimak druge sigurnosne kamere prosledila i medijima, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

broj komentara 0 pošalji komentar