"Kar gou": Napadnut vozač udruženja

Više od 50 taksista napalo je vozača Udruženja "Kar gou" Ivana Vukovića kod Beton hale u Beogradu i nanelo mu teške telesne povrede, saopšteno je iz tog Udruženja.

Do napada je došlo u petak oko ponoći, kada je Vuković dovezao tri člana Udruženja građana "Kar gou" u Beton halu, posle čega su mu okupljeni taksisti preprečili i sa svih strana zagradili put svojim automobilima, navodi se u saopštenju.

Vuković je rekao da mu je prvo prišao jedan taksista koji je otvorio vrata sa suvozačeve strane i iz sve snage ga udario u glavu, rekavši "eto ti sad borba protiv mafije", dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, kada je Vuković zaključao vrata, taksisti su počeli da udaraju nogama i rukama po automobilu, uz povike "izlazi napolje da se obračunaš sa mafijom", a onda su pokušali da prevrnu automobil.

"Šokiralo me je to što su komunalni policajci bili na nekoliko metara od mesta događaja, sve su to gledali i nisu reagovali", rekao je Vuković.

Prema njegovim rečima, napadi su prestali kada je izvadio telefon i počeo da snima napadače.

Ubrzo je reagovala policija koja je krenula u potragu za napadačima, a potom je ekipa Hitne pomoći Vukovića prevezla u Urgentni centar.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи