Određen pritvor za grupu beogradskih narko-dilera

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana petorici osumnjičenih za dilovanje droge na teritoriji beogradskih opština Stari grad i Palilula koji su uhapšeni u sredu.

Sudija za prethodni postupak je usvojio predlog tužilaštva za organizovani kriminal i doneo rešenje kojim je odredio pritvor Milošu Vučičeviću, Nebojši Džabiću, Nemanji Iliću, Aleksandru Maniću i Jasminu Ismailiju.

Na ovo rešenje dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću suda u roku od tri dana.

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je u četvrtak istragu protiv šest osumnjičenih, pomenute petorice, dok se za šestim osumnjičenim, M. F, i dalje traga.

U tužilaštvu su za Tanjug precizirali da je nakon saslušanja osumnjičenih doneta naredba o sprovođenju istrage protiv šest osoba, osumnjičenih za izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u sredu saopštila da je ova grupa, na čelu sa M. F, u dužem vremenskom periodu, kako se sumnja, na teritoriji Palilule i Starog grada preprodavala gotovo sve vrste opojnih droga - heroin, kokain, amfetamin i marihuanu.

Oni su za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rentakar agencije koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe, dok su drugi članovi radili na poslovima obezbeđenja pojedinih ugostiteljskih objekata u Beogradu što su koristili za preprodaju narkotika.

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 15. mar 2019, 19:12) - anonymous [neregistrovani]

Интересантан сам знати

када ће и да ли ће уопште бити ухапшен онај који је снабдевао ове ситне дилере??!!