Tužilaštvo traži pritvor za grupu beogradskih narko-dilera

Pokrenuta je istraga protiv šestoro osumnjičenih za dilovanje droge na teritoriji beogradskih opština Stari Grad i Palilula. Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je od suda da im odredi pritvor.

U tužilaštvu za organizovani kriminal kažu za RTS da je saslušana grupa od petoro uhapšenih u jučerašnjoj akciji, te da je donesena naredba o sprovođenju istrage koja obuhvata još jednu osumnjičenu osobu za kojom se traga.

Istraga se sprovodi zbog sumnje da na izvršenje krivičnog dela nezodovljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu tužilaštvo je predložilo da se osumnjičenima odredi pritvor.

Juče su uhapšeni M. V. (1992), N. Dž. (1994), N. I. (2000), J. I. (1980) i A. M. (1999), svi iz Beograda.

Sumnja se da je ova grupa, na čelu sa M. F., na teritoriji Palilule i Starog grada preprodavala gotovo sve vrste opojnih droga, heroin, kokain, amfetamin i marihuanu.

Kako se navodi, za transport narkotika korišćena su vozila auto-škole i rentakar agencije, u vlasništvu pojedinih članova ove grupe.

Ostali su radili na poslovima obezbeđenja pojedinih ugostiteljskih objekata u Beogradu, gde su i preprodavali narkotike.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво