Radnik pao sa zgrade u Severnoj Mitrovici, povređena i devojka

Dve osobe su povređene kada je građevinski radnik pao sa zgrade u izgradnji u centru Severne Mitrovice. Sa zgrade su pale i daske i tom prilikom je povređena i jedna devojka, saznaje Radio Kontakt plus.

Radnik B. S. je pao sa trećeg sprata zgrade koja je u izgradnji u centru Mitrovice, saznaje Radio Kontakt plus.

Devojka (1998), koja je povređena u jutrošnjoj nesreći na građevini u Kosovskoj Mitrovici, prebačena je u Klinički centar u Kragujevcu.

Kako je za RTS rekao direktor te zdravstvene ustanove, Predrag Sazdanović, primljena je sa ozbiljnim povredama glave, vrata, grudnog koša i abdomena. Smeštena je na intenzivnoj nezi operacionog bloka, intubirana i sedirana. Prema Sazdanovićevim rečima, hemodinamski je stabilna, i u toku su dijagnostički pregledi.

Marko Milentijević koji je povređenima neposredno nakon nezgode pritekao u pomoć kaže da su, po svemu sudeći, radnik i daske sa zgrade zajedno pali na prolaznicu.

"Daske i čovek zajedno su pali na nju. Mi smo tu radili, kad je puklo potrčali smo, nju smo ubacili u sanitet, posle smo radnika stavili u jedna kola i šta je i kako sad, dalje ne znamo", rekao je Milentijević.

Drugi očevidac koji je pomogao povređenima kaže da su najverovatnije daske pale sa zgrade, da nisu videli šta se tačno dogodilo i da su samo zatekli devojku bez svesti.

"Prodavali smo cveće, odjednom su neki čovek i žena povikali da zovemo policiju, kad smo stigli videli smo da sa leve strane čovek leži u krvi, a sa desne devojčica koja je ležala naslonjena ispred ulaza bez svesti. Prišao sam i podigao devojčicu, u pomoć su potrčala još dva čoveka. Naišao je sanitet i uneli smo je, osvestila se, rekla nam ime i prezime, ostavili smo je na hirurgiji", ispričao je jedan od očevidaca.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво