Istraga udesa u kojem je poginuo Šaban Šaulić, koriste se 3D snimci

Javni tužilac Bilefelda u istragu udesa u kojem je poginuo pevač Šaban Šaulić uključio je stručnjake kako bi se razjasnile okolnosti. Policija je u ponedeljak uz pomoć nove kamere napravila tri-de snimke mesta nesreće da bi rekonstruisala udes.

Takođe se istražuje kako je 34-ogodišnji vozač "mazde" koja je udarila automobil u kojem je bio Šaban Šaulić, vozio automobil koji nije bio njegov.

Veruje se da je vlasnik automobila druga osoba. Policija je pozvala eventualne svedoke nesreće na putu A2 da se jave.

Iako su tela nastradalih odneta na autopsiju, policija Bilefelda još uvek nije objavila nikakve zvanične informacije o tome.

"U ovom trenutku ne govorimo ništa kako bismo zaštitili žrtve. Molimo za razumevanje", kažu u policiji.

Još u vek je nejasno kada bi tela mogla da budu prebačena u konzulat Srbije u Dizeldorfu koji kontaktira sa porodicom Šabana Šaulića.

Ranije su nemački mediji javili da je vozač "mazde" najverovatnije bio pod uticajem alkohola.

On je u sudaru bio lakše povređen. Policija ga je odmah posle sudara uhapsila i on je zvanično od ponedeljka u pritvoru, zbog sumnje da je počinio ubistvo iz nehata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво