Menadžer negira da je preminuo Mirsad Kerić, koji je bio sa Šaulićem u automobilu

Muzičar Mirsad Kerić, koji se nalazio u automobilu sa Šabanom Šaulićem tokom saobraćajne nesreće, bori se za život u bolnici u Nemačkoj, napisao je na Fejsbuku Sabit Dervišević, Šaulićev menadžer.

Mediji u Srbiji i regionu preneli su informaciju da je klavijaturista Mirsad Kerić podlegao povredama, što je negirao Mirsadov sin, a potom i menadžer koji je tu informaciju dao.

Sabit Dervišević je za Avaz rekao da su mu iz nemačke bolnice javili da je Kerić preminuo.

Mirsadov sin, Denis Kerić, na Fejsbuku je napisao da njegov otac nije preminuo i da se bori za život i zamolio da se ne prenose lažne informacije. 

"Informacija od medicinske sestre je, hvala bogu, bila netačna. Upravo imamo informaciju da je stanje sa Mirsom nepromenjeno i da je teško. Nadamo se najboljem", naveo je Dervišević na Fejsbuku.

Pored Šabana Šaulića i Mirsada Kerića, u automobilu je bio i Šaulićev kum, koji je lakše povređen. 

U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila blizu grada Bilefelda u Nemačkoj život je izgubio pevač Šaban Šaulić.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво