Zapalio se automobil kojim se ekipa "Vremena" vraćala sa KiM

Automobil kojim se ekipa "Vremena" vraćala iz Kosovske Mitrovice zapalio se i izgoreo pred administrativnim prelazom Jarinje, saopštio je kolegijum tog beogradskog nedeljnika. Očekuju brzu istragu da bi se, kako navode, otklonila svaka sumnja o uzrocima požara.

U večernjim časovima 4. januara zapalio se automobil u kome se nalazila tročlana ekipa Vremena i kolega iz frankofonog portala Le Courrier des Balkans, saopštio je kolegijum Vremena.

Kola su buknula iznenada, a sve četvoro kolega bezbedno je napustilo vozilo. Automobil je potpuno uništen, navodi se u saopštenju.

Ekipa Vremena boravila je u Kosovskoj Mitrovici zbog intervjua sa Tatjanom Lazarević, urednicom portala KosSev.

Prethodnog dana, dodaje se, kola su bila parkirana na hotelskom parkingu.

Kad je vatra izbila, intervenisali su vatrogasci, policija iz Leposavića uzela je izjave članova ekipe, a obavljen je i preliminarni uviđaj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво