Udes kod Gračanice, povređeno desetoro dece

Deset učenika srpske nacionalnosti i jedna odrasla osoba povređeni su u saobraćajnoj nesreći, koja se rano jutros dogodila u Gračanici, kada je policijski automobil naleteo na kombi u kojem su se nalazili učenici, rekao je za RTS dežurni lekar u KBC Gračanica na odeljenju Hirurgije, prof. dr Slobodan Aranđelović.

Profesor dr Slobodan Aranđelović navodi da su svi povređeni, među kojima je i vozač kombija, prevezeni u KBC Gračanica, ali da je devetoro pušteno kući, dok je dvoje zadržano u bolnici.

"Oko 6.30 došlo je do saobraćajnog udesa minibusa i policijskog auta, u kom je povređeno 11 osoba – desetoro dece i vozač. Dve osobe imaju povredu glave i natkolenice. Ostali su sa lakšim povredama i kontuzijama pušteni kući", objašnjava Aranđelović. 

Do direktnog sudara između policijskog džipa i školskog autobusa je došlo jutros oko 6.30 u blizini kružnog toka u Gračanici, potvrdio je komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

"Udes se dogodio na kružnom toku u Gračanici, kada je vozilo kosovske policijske službe u kojem su bila dva policajca tokom preticanja jednog vozila udarilo u kombi kojim su deca prevožena do škola", rekao Trajković za Srnu.

Dodaje da su učenici zadobili kontuzije i da nisu životno ugroženi.

Policija je odmah izašla na lice mesta i u toku je uviđaj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво