Uhapšeni zbog zloupotrebe platnih kartica

Četiri rumunska državljanina uhapšena zbog falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica na teritoriji Beograda. Kod falsifikatora pronađeno 75 lažnih platnih kartica i 200.000 dinara.

Beogradska policija uhapsila je četiri rumunska državljanina zbog falsifikovanja i zloupotrebe platnih kartica na teritoriji glavnog grada, saopštio je MUP Srbije.

Uhapšeni su Nitu George (44), Nitu Aleksandru Saša (27), Borontea Florian Kostel (28) i Petre Eugen Andrei (27).

Rumunski državljani su uhapšeni neposredno posle izvršenja krivičnog dela, a kod njih je pronađeno 75 falsifikovanih platnih kartica i 200.000 dinara.

Uhapšeni su u decembru oštetili više poslovnih banaka tako što su pribavili neutvrđeni broj falsifikovanih platnih kartica, takozvanu ''belu plastiku" sa pin kodovima, sa kojima su na bankomatima podizali novac.

Uhapšeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sudiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво