Telo muškarca pronađeno u napuštenoj kući u Novom Pazaru

Beživotno telo muškarca pronađeno je u napuštenoj kući u novopazarskom naselju Lug. Kako RTS nezvanično saznaje, muškarac se najverovatnije smrzao a telo su pronašli meštani.

Prema još nepotvrđenim podacima, u pitanju je S.S., beskućnik poreklom iz Prijepolja. To je treća žrtva smrzavanja u Srbiji.

U snegu kod Sremske Mitrovice i Šida pronađena su tela dvojice muškaraca

Jutros oko devet časova u ataru sela Laćarak kod Sremske Mitrovice pronađeno je telo muškarca starog 48 godina, za kojeg je utvrđeno da je preminuo usled smrzavanja.

Do smrti je došlo u toku noći. Stradao je muškarac koji je živeo sam i nije imao porodicu. On je više puta odbijao ponudu Centra za socijalni rad da mu obezbede smeštaj.

Kasnije je u vikend-naselju Đipša kod Šida pronađen i 61-godišnji muškarac, koji je takođe preminuo od smrzavanja.

U oba slučaja je utvrđeno da nema tragova nasilne smrti. Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da su obojica bila pod dejstvom alkohola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво