Uhapšen zbog sumnje da je u liftu pokušao da siluje Nišlijku

Policija je uhapsila muškarca iz Leskovca zbog sumnje da je pokušao da siluje devojku u liftu. Sumnjiči se i da je počinio teške krađe.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su P. V. (2000) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju, šest teških krađa, dve krađe i pet krivičnih dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Sumnja se da je P. V. krajem novembra u ranim jutarnjim satima u liftu stambene zgrade u centru grada, uz pretnju nožem pokušao da siluje dvadesettrogodišnju devojku iz Niša, ali je ona uspela da pozove pomoć nakon čega je on polomio staklo na liftu i pobegao. Tom prilikom devojka je lakše povređena.

P. V. se sumnjiči i da je od sredine novembra do početka decembra ove godine, na teritoriji Niša i okoline, obijao razne trgovinske objekte iz kojih je krao novac. Sumnja se da je na automobilima "reno 5" i "fijat uno" niških registarskih oznaka polomio staklo na vozačevim vratima i ključem koji je našao startovao vozilo i koristio ga, kao i da je iz dvorišta u selu Malošište i naselju "21. maj" ukrao dva bicikla.

Takođe, on se tereti i da je, koristeći trenutak nepažnje vlasnika vozila ključem koji je zatekao u bravi startovao automobile marke "opel kadet", "opel astra", "ford orion", "opel korsa" i "opel vektra" i udaljavao se u nepoznatom pravcu.

Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike vozila i objekata oštetio za oko 900.000 dinara.

P. V. je uhapšen dok je upravljao ukradenim vozilom marke "mazda" leskovačkih registarskih oznaka.

Policija je sva vozila i bicikle pronašla i vratila vlasnicima.

Po nalogu nadležnog tužioca, P. V. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužilaštvu u Nišu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво