Zaplena heroina na Batrovcima

Policija je na Batrovcima, na izlazu iz Srbije, zaplenila 3,6 kilograma heroina i uhapsila dve osobe iz Novog Pazara.

Uhapšeni su S. C. (1974) i E. C. (1981) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Heroin je otkriven u automobilu "pasat" aleksinačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao S. C. dok je na mestu suvozača bio E. C. U specijalno izrađenom bunkeru pronađeno je sedam paketa sa 3.612 grama heroina, saopštio je MUP.

Takođe, policija je kod E. C. pronašla manju količinu kokaina i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenima je po nalogu višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, zaključuje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво