Težak udes na Ibarskoj magistrali, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula a 11 osoba je zadobilo lakše i teže povrede u teškom udesu putničkog automobila i minibusa na Ibarskoj magistrali u mestu Cerje na putu Kraljevo-Raška.

Od siline udara vozač putničkog vozila preminuo je na licu mesta, a tri osobe zbog teških povreda zbrinute su u kraljevačkoj bolnicu.

"Jedan lice se nalazi u centralnoj intezivnoj nezi a dva pacijenta su hospitalizovana na ortopedskom odeljenju. I jedan i drugi pacijent su stabilni"", rekao je Miroslav Mitrović, ortoped Opšte bolnice u Kraljevu.

Vozač mini busa koje je prevozio igrače rukometnog kluba "Karađorđe"  iz Topole kaže da su imali sreće. "Fijat" je iz nepoznatih razloga samo  podleteo pod njihove točkove.

Ljupče Nikolić, vozač mini busa iz Kragujevca kaže da ih je udario s boka, on bi ih prevrnuo u Ibar i podavili bi se svi.

"Samo se čuo prasak, mi smo popadali, znači, verujte takav udarac je  bio da ni jedno sedište nije ostalo na vezano za pod", kaže trener rukometnog kluba "Karađorđe" iz Topole Dragan Vlajić.

Saobraćaj je na toj deonici Ibarske magistrale noćas je bio bio više sati u prekidu.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 25. nov 2018, 16:05)
anonymous [neregistrovani]

brzina

ibarska magistrala mora biti prekrivena kamerama za brzinu i video kamerama.kada vidimo da ce doci do ceonog sudara bezi i u provaliju mozda i prezivis.