Beba pala sa zgrade u Leskovcu

U centru Leskovca tromesečna beba je pala sa zgrade, javlja dopisnik RTS-a. Prema prvim nezvaničnim informacijama, moguće je da je majka sa četvrtog sprata bacila bebu.

U leskovačkoj policijskoj upravi rečeno je da su dojavu da je beba pala sa visine primili oko 15.30.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt tromesečne bebe, muškog pola.

Tragedija se dogodila u Ulici Živojina Mišića, u samom centru Leskovca.

Policija i tužilaštvo utvrđuju okolnosti ove tragedije.

broj komentara 13 pošalji komentar
(nedelja, 25. nov 2018, 08:29)
anonymous [neregistrovani]

Ljudi

Svi osuđujete, ne znate ko je ta žena bila pre toga. Smrtna kazna? Znate li koliko to boli porodicu, sam događaj, zamislite da pročitaju komentare... Niko ne razmišlja o tuđim osećanima, svi ste sebični, dok god je vama dobro ostalo nije bitno... Stavite sebe nekad u tuđu situaciju.

(nedelja, 25. nov 2018, 02:58)
anonymous [neregistrovani]

Nevezano

Ova vest me je podsetila koliko malo ljudi kod nas zna za postporodjajnu depresiju ili ih nije ni briga. Kod nas kad se zena porodi, ona odlazi daleko u drugi plan. Umesto da se podrze majke u trenutcima kad im je tesko, na njih sredina cesto vrsi pritisak. Postporodjajna depresija je ozbilja bolest koju majka novorodjenceta nema nacina da sama preboli, nego joj je potrebna lekarska pomoc i razumevanje porodice.

(nedelja, 25. nov 2018, 01:05)
anonymous [neregistrovani]

@ svi smo pali

Mi spas tražimo u "materijalnom", novac, provod, piće...itd. Ima ko bi nam pomogao, 24h 7 d - ali mi za "Njega", jedinog i istinitog, ne želimo ni da čujemo! Zato to kod nas ide tako, kako nažalost ide - i tako još jedan mladi, mali život je prekinut pre njegovog vremena...

(nedelja, 25. nov 2018, 00:23)
anonymous [neregistrovani]

izadji i bori se

Da li si ti i ta majka culi za psihijatre? Lecenje, terapije... Naravno da cu ovakvo monstruozno delo da osudjujem, naravno da bih se zalagao za smrtnu kaznu za nesto ovako. Kuda ide ovaj svet ako ovo neko moze da brani, da opravdava, alkoholom, drogom, depresijom. Ja odbijam da se to postavlja kao jedina odbrana od ovakvog zlocina. Odbijam da procitam ovakav naslov, ovde se radi o jednom nemocnom bicu, o bebi koja ne moze da hoda, govori, pokazuje emocije, bicu koje moras i da nahranis i da brines o higijeni i zdravlju jer je nemocno da se samo o sebi stara. Zato ako je nekom stalo do pravde, ako zelimo da sprecimo da se nesto slicno ponovi ovo mora da se osudi najstrozije sto moze. A ti ako si necovek brani ovu kucku.

(subota, 24. nov 2018, 23:02)
anonymous [neregistrovani]

Depresija

Da li je vama koji osudjujete na smrtnu kaznu bez imalo dodatnih informacija pala na pamet postporodjajna depresija?

(subota, 24. nov 2018, 22:18)
nb [neregistrovani]

Re: Koje bacio bebu...

"smrtna kazna, i to u najkracem roku."
ODGOVOR:
Zalosno je to sto se dogodilo i treba se odrediti krivica pa onda i kazna. Ali nije na svom mestu navedeni komentar. Koliko mi citaoci u ovom momentu znamo o ovom slucaju da bi smo sudili?

(subota, 24. nov 2018, 21:09)
milos cnd [neregistrovani]

dete

baciti nije normalno,pa sto ostavi dete ispred crkve . Dozivotna robija

(subota, 24. nov 2018, 20:41)
Dejan UK [neregistrovani]

Ipak...

Ne sudi da ti ne bude suđeno. Daleko od toga da je normalno baciti bebu sa zgrade, ali pitanje je šta je pozadina toga. Ko to zna. Ova vest nije baš prijatna. Moji roditelji na žalost nisu bili razvedeni, a trebali su.

(subota, 24. nov 2018, 18:46)
anonymous [neregistrovani]

Svi smo "pali"

Bolesnika je sve više , crno nam se piše! O ljudima i njihovim problemima niko ne brine pa se bolesni umnožavaju.

(subota, 24. nov 2018, 18:45)
anonymous [neregistrovani]

Beba pala sa zgrade

Cuj ovo, beba pala sa zgrzde, koji naslov.