Dve osobe uhapšene zbog paljenja srpskih proizvoda

Uhapšene su dve osobe koje su palile proizvode iz centralne Srbije na trgu Skenderbeg u Prištini, u blizini kosovske vlade i skupštine, saopštila je kosovska policija.

Mediji su preneli da se radi o navijačkoj grupi "Plisat", koja je snimke paljenja proizvoda okačila na svojoj Fejsbuk stranici.

Kako je rekla portparolka policije Fljora Ahmeti, oni su ubrzo nakon saslušanja pušteni po nalogu tužioca, prenosi prištinski sajt Koha.

Policija je navela da je nekoliko građana u 19.30 palilo proizvode iz centralne Srbije, kao i da su morali da intervenišu policajci kako bi ugasili vatru.

U međuvremenu je funkcioner opštine Dečani Rifat Stojkaj objavio na Fejsbuku fotografije i video-snimke na kojima se vidi kako su lokalni funkcioneri spalili neke proizvode iz centralne Srbije u centru Dečana, i pozvali sve građane da bojkotuju sve proizvode koji dolaze iz centralne Srbije. 

broj komentara 6 pošalji komentar
(petak, 23. nov 2018, 08:59)
anonymous [neregistrovani]

Неко то од горе види све

Нека буде по правди Божијој!

(petak, 23. nov 2018, 06:33)
anonymous [neregistrovani]

Питање: зашто Бог прво не нахрани гладне...

...пре него што казни ове пробисвете?

(petak, 23. nov 2018, 06:23)
anonymous [neregistrovani]

Sta reci??

Polusvet..

(petak, 23. nov 2018, 02:21)
anonymous [neregistrovani]

Пуштени су брзином светлости

Не брините, пуштени су у року од десет минута, то се може видети у Кохи, тако да је ово хапшење само представа за јавност и запад како у ствари у тој недефинисаној творевини влада правна држава, што нема везе са реалношћу.

(petak, 23. nov 2018, 01:21)
anonymous [neregistrovani]

Mislim da se ovima blizi kraj

ovo su poslednji trzaji.

(četvrtak, 22. nov 2018, 23:21)
radenko [neregistrovani]

Ludilo uslo u pojedince

Pale hranu a deca umiru od gladi u mnogim zemljama. Zeljna da pojedu nesto. Bog ima da ih kazni. Ne mora to niko iz Srbije.