Četvorostruko povećana kazna za pokušaj iznude

Apelacioni sudu u Beogradu povećao je četiri puta zatvorsku kaznu za M.V. i pravosnažno ga osudio na četiri godine zatvora zbog pokušaja da iznudi novac i auto od jednog oštećenog.

Odlukom suda preinačena je prvostepena presuda kojom je M. V. bio osuđen na godinu dana zatvora.

Istom presudom Apelacinog suda potvrđen je deo prvostepene presude kojom su O. P, M. P, i N. M. oslobođeni od optužbe da su saučestvovali u iznudi, a oštećeni je upućen da u parnici ostvaruje imovinsko-pravni zahtev.

M. V. je osuđen jer je u Beogradu, u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist, zajedno sa NN licem silom i pretnjama pokušao da prinudi oštećenog N. M. da mu preda motorno vozilo marke "škoda oktavija" i 15.000 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи