Pucnjava kod Podujeva, ubijen muškarac

Nepoznati napadači pucali su sinoć na dve osobe u mestu Surkiš, kod Podujeva. Tridesetogodišnji muškarac podlegao je povredama, a druga osoba je teško povređena.

O. M. (30) i E. S. (23) su teško povređeni u pucnjavi koja se dogodila u mestu Surkiš kod Podujeva, na Kosovu i Metohiji, prenela je Koha.

Oni su prebačeni u kosovski klinički centar, gde je O. M. podlegao povredama. Obe osobe su kosovski građani, saopštila je policija.

Prema podacima policije, pucnjava se dogodila sinoć oko 22 sata. Na njih su pucale, za sada, nepoznate osobe.

Policija je, kako se navodi, preduzela niz operativnih i istražnih radnji u cilju identifikacije počinilaca i rasvetljavanju svih okolnostima pod kojima se dogodilo ovaj oružani napad.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво