Nenad Grujović poginuo preskačući ogradu terase

Prilikom preskakanja ograde terase stana na prvom spratu u Đušinoj ulici u Beogradu, poginuo je Nenad Grujović, poznat i kao Crni Gruja.

Nenad Grujović je podlegao povredama u Urgentnom centru oko ponoći, saznaje Tanjug.

Prema informacijama Tanjuga, Grujović nije bežao od policije, ali je strahovao za svoj život.

Uviđaj na licu mesta obavila je policija.

Grujović, koji je povezivan s novibeogradskim kriminalnim klanom Dejana Stojanovića Keke, javnosti poznat po tome što je pre par godina po nalogu Evropskog suda za ljudska prava od države dobio odštetu od 6.000 evra, jer je u pritvoru proveo devet i po godina, a da mu u to vreme još nije bilo pravosnažno okončano suđenje.

Nakon toga, osuđen je na deset godina zatvora zbog pljačke pošte na Novom Beogradu 2006. godine u kojoj je ubijen radnik, ali je oslobođen optužbi za ubistvo.

Istom odlukom oduzeta mu je imovinska korist od izvršenja dela i naloženo mu je da po pravosnažnosti presude u budžet Srbije uplati četiri miliona dinara.

Prošle godine je osuđen je u drugom postupku na kaznu od godinu dana kućnog zatvora zbog nošenja pištolja za koji nije imao dozvolu.

Nakon odsluženja kazni, našao se na slobodi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво