Policija o incidentu u Vranju

Pripadnici policije u Vranju preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi dve odvojene prijave fizičkog napada u Ulici kneza Miloša u Vranju, nedaleko od prostorija Narodne stranke i u blizini jednog biračkog mesta za izbore za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina, saopštio je MUP.

Policiji je u nedelju oko podneva Đorđe Ristić, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke, prijavio da ga je nedaleko od prostorija stranke napalo više osoba. Sa druge strane, predsednik biračkog odbora ispred Srpske napredne stranke Božidar Popović prijavio je da ga je u blizini biračkog mesta napao Đorđe Ristić iz Narodne stranke.

Odmah po prijavi ovih događaja policija je izašla na lice mesta i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo, navodi se u saopštenju. Takođe, policija je došla i u Zdravstveni centar u Vranju po prijavi Đorđa Ristića da mu jedna osoba upućuje pogrdne reči.

Policija je u vezi sa svim događaja konsultovala Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje je naložilo da se sa svim akterima obavi razgovor i da se potom izveštaj prosledi tom tužilaštvu, ističe se u saopštenju.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво