Izgorela dva automobila u Prijepolju

U podmetnutom požaru u dvorištu privatnog stambenog objekta u Prijepolju izgorela su dva automobila, javlja dopisnik RTS-a.

Do požara je došlo noćas oko 4.30, u ulici Proleterskih brigada u Prijepolju. Vatrogasne ekipe lokalizovale su vatru.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Kako RTS nezvanično saznaje, na automobile nije bačena bomba, kako su to neki mediji preneli.

Privrednik Adnan Mušović rekao je za Tanjug da su on, njegova supruga i troje dece spavali u kući u trenutku kada je došlo do eksplozije, koja ih je i probudila.

Kako je naveo, videli su ogroman plamen, a kada su na drugi izlaz iz kuće izašli u baštu videli su i šta se dešava.

Istakao je da nikada nije dobijao pretnje i da nema nikakve indicije ko bi mogao to da uradi.

"Nije mi problem što su vozila zapaljena, već što ja u životu nisam nikada imao nijednu lošu situaciju, niti lošu reč da bih ovo mogao da očekujem ovde ili bilo gde drugo, a radio sam u celoj bivšoj Jugoslaviji", kaže Mušović.

Mušović dodaje da je u privredi 24 godine, a da samostalno drži firmu od 2004. godine u Prijepolju, te da nikada za sve godine ni sa kim nije došlo do nesporazuma.

Mušovićeve komšije su navele da su šokirani i uznemireni noćašnjim napadom i istakli da Mušovića poznaju i da je častan i pošten čovek i privrednik i da je svima pomagao.

Privrednik i vlasnik kompanije "Stileks" Esad Hodžić kazao je da "ako je ovaj zločinac hteo da izabere od svih njih najvrednijeg, najpoštenijeg, najčasnijeg čoveka i privrednika, uspeo je da to učini". 

Naveo je da mu nije jasno sta je onaj koji je bacio eksplozivne naprave hteo svima koji žive u Prijepolju ovim da poruči. 

"Hoću da verujem da će policija i istražni organi efikasno i brzo otkriti tog zločinca i na taj način sprečiti kalkulacije bilo koje vrste, u suprotnom plašim se da će otići poruka da je Prijepolje postalo nebezbedan grad za sve ljude koji ovde žive", istakao je Hodzić.

Na lice mesta odmah su stigli vatrogasci i policija koja je izvršila uviđaj. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво