Ubistvo i samoubistvo kod Zaječara

U mestu Veliki Izvor kod Zaječara ubijena je pedesetsedmogodišnja žena u porodičnoj kući. Za ubistvo je osumnjičen sin, koji je potom sebi oduzeo život.

U Velikom Izvoru kod Zaječara rano jutros dogodila se porodična tragedija.

Tridesetšestogodišnji D. P. sa više uboda nožem po leđima i vratu usmrtio je svoju majku G. P., a potom je sebi prerezao vrat.

Njegov otac J. P., koji se nalazio u prizemlju porodične kuće, čuo je krike i kada se popeo na sprat zatekao je beživotna tela supruge i sina.

Kako RTS nezvanično saznaje, G. P. je povremeno radila u Nemačkoj, a u Veliki Izvor je doputovala u subotu na poziv supruga, koji joj se žalio na ponašanje sina i njegovo teško zdravstveno stanje.

D. P., kako nam je rekao njegov deda, lečio se na neuropsihijatrijskom odeljenju bolnice u Zaječaru zbog psihičkih problema.

On nam je rekao i da je njegov unuk odležao petogodišnju zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubistva i krađe.

Policija je izvršila uviđaj, a na licu mesta bio je i nadležni tužilac.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво