Uhapšen osumnjičeni da je napastvovao devojčicu u tramvaju

Beogradska policija je uhapsila muškarca koji je osumnjičen da je napastvovao 15-godišnju devojčicu u tramvaju. Snimak ovog incidenta pojavio se na društvenim mrežama i na njemu se vidi kako on nasrće, a devojčica se brani. Na snimku se vidi i da niko od prisutnih nije priskočio u pomoć.

Tridesetsedmogodišnji I. M. je uhapšen u saradnji Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao petnaestogodišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Incident iz beogradskog tramvaja je zabeležen kamerom, a snimak se pojavio na društvenim mrežama.

Snimak ovog incidenta pojavio se pre nekoliko dana u Fejsbuk grupi "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva".

Na snimku se jasno vidi kako on nasrće, a devojčica se brani. U jednom trenutku ju je priljubio na staklo i počeo da je dodiruje svuda po telu.

Niko od prisutnih nije priskočio u pomoć, nije obavestio vozača tramvaja, niti zvao policiju.

Ministarstvo pravde je građane koji su bili svedoci nasilja pozvalo da pomognu pravosudnim organima da se što brže i efikasnije reši ovaj slučaj.

Sve građane Ministarstvo je pozvalo da prijave svako nasilje koje su primetili ili su mu bili svedoci.

"Prepoznaj i prijavi nasilje, poruka je za sve institucije i građane, jer samo zajedničkim snagama može se stati na put nasilnicima i pokazati da društvo ima nultu toleranciju prema nasilju", ističe se u saopštenju Ministarstva pravde.

Број коментара 67

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво