Obavljen uviđaj u "Viskozi"

Istražni sudija Opštinskog suda u Loznici Živadin Lazić izjavio da je obavljen uviđaj u fabrikama svile i cel-vlakna lozničke "Viskoze", gde je u ponedeljak izbio požar.

Istražni sudija Opštinskog suda u Loznici Živadin Lazić izjavio je da je obavljen uviđaj u fabrikama svile i cel-vlakna lozničke "Viskoze", gde je u ponedeljak izbio požar u kojem je jedan radnik izgubio život.

Uviđaj je obavljen u petak popodne, budući da, zbog vrelog betona i zagušljivog vazduha u objektima zahvaćenih požarom, koji je ugašen u utorak, to nije moglo da se učini ranije, objasnio je sudija Lazić.

Sudija je rekao da će uviđaj biti kompletiran u ponedeljak određenim pojedinostima koje, zbog mraka, danas nije bilo moguće obaviti i da zatim sledi istraga o uzrocima požara u fabrikama "Viskoze" i drugim činjenicama u vezi s tim.

Istraga će, na osnovu obdukcijskog nalaza i toksikološke analize, koje je sudija Lazić naložio, utvrditi uzrok smrti Milivoja Kokanovića (44) iz Novog Sela kod Loznice, koji je izgubio život u požaru, radeći, bez ugovora, za potrebe firme "Tehnimed".

S obzirom na činjenicu da predstoji istraga, u ovoj fazi postupka, ne mogu se saopštavati druge pojedinosti o požaru, rekao je sudija Lazić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво