Uhapšeno dvoje, zaplenjeno 15 kilograma marihuane

Pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su dve osobe u Beogradu i zaplenili 15 kilograma marihuane.

Uhapšeni su M. Ć. (55) iz Pljevalja i G. R. (50) iz Podgorice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Policija je osumnjičene uhapsila na parkingu u blizini naselja Galenika, a pretresom kombija kojim su, kako se sumnja, prevozili drogu, pronađeno je pet kilograma marihune upakovane u pet paketa.

Takođe, u drugom kombiju parkiranom kod Kvantaške pijace, koji su kako se sumnja uhapšeni koristili za skrivanje narkotika, pronađeno je još 10 kilograma ove opojne droge. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи