Rasvetljeno ubistvo u Kučevu, uhapšeni osumnjičeni

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su tri osobe iz okoline Kučeva, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo.

Sumnja se da su D. S. (47) i D. S. (33) drvenim motkama 11. oktobra u večernjim satima više puta udarili po glavi i naneli smrtonosne povrede četrdesetdevetogodišnjem muškarcu koji je spavao u pomoćnom objektu kuće u okolini Kučeva.

Uhapšeni D. S. (20) za to vreme je, kako se sumnja, mobilnim telefonom osvetljavao unutrašnjost prostorije u kojoj nije bilo struje.

Policija je u blizini kuće žrtve pronašla drvenu motku kojom je, kako se sumnja, izvršeno krivično delo.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се