Novi Pazar, hapšenje zbog primanja i davanja mita

Uhapšeni lekar specijalista Opšte bolnice u Novom Pazaru, koji se sumnjiči da je primio mito i još pet osoba koje se sumnjiče da su izvršili krivično delo davanje mita.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, po nalogu tužioca Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela primanja i davanja mita. 

Uhapšeni su I. T. (1963), lekar specijalista Opšte bolnice u Novom Pazaru, koji se sumnjiči da je primio mito, dok se uhapšeni A. O. (1988), D. M. (1958), E. R. (1990), R. B. (1964) i S. B. (1981) sumnjiče da su izvršili krivično delo davanje mita, saopštio je MUP.

Sumnja se da je I. T. od aprila do oktobra ove godine od ostalih osumnjičenih primao novac i poklone kako bi izvršio operaciju ili pružio drugu vrstu lekarske pomoći članovima porodica osumnjičenih, koje je kao lekar bio dužan da izvrši.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво