Mladić iz Beograda pao sa litice Tare

Beograđanin star oko 27 godina stradao je prilikom pada sa visine od oko 150 metara, kada se, najverovatnije, okliznuo sa litice planine Tare.

Nesreća se dogodila oko 17 časova, na pola puta između Perućca i Mitrovca, javlja dopisnik RTS-a.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić iz Beograda se najverovatnije okliznuo i pao sa litice.

Na mestu nesreće su vatrogasci-spasioci iz Užica i Bajine Bašte, koji su uspeli da dođu do mesta na koje je mladić pao i pripreme teren za izvlačenje tela iz provalije.

broj komentara 3 pošalji komentar
(subota, 13. okt 2018, 11:11)
Sonja [neregistrovani]

Tara

Od Perucca do Mitrovca, pored samog puta nalazi sa vrlo popularna Kozjza stena na koju se mnogi penju da bi napravili po neku fotografiju, posto se sa nje pruza prelep pogled na Perucac. Stena je vrlo nepristupacna a mnogi sebe dovode u opasnost i zbog slikanja selfija.

(subota, 13. okt 2018, 06:30)
anonymous [neregistrovani]

Tara planina

Tara je prelepa nasa planina ali istovremeno i opasna za preambiciozne mlade ljude kao sto je ovaj zadnji dogadjaj.Nesto slicno se moglo i meni desiti kada sam imao 10/11 godina u vreme izgradnje HE u Peruccu.Moji tada mladi roditelji i neiskusni upustili smo se u penjanje na tu planinu puticima koji su bili apsolutno nebezbedni ali ipak smo stigli do Mitrovca.No kako se secam, bio je veci rizik vratiti se tim putem i liticama.

(subota, 13. okt 2018, 06:07)
Петрија [neregistrovani]

Трагедија

Нејасна је потреба младих људи данас да се поигравају са властитим животом! А шта је тај младић радио на ободу такве литице? Откуд тамо? Остаје нам да жалимо за једним младим животом. Јадни родитељи кад сазнају за ову ужасну вест..