Pritvor do tri meseca zbog dilovanja droge učenicima

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do tri meseca za pet osoba koje su osumnjičene za prodaju marihuane uglavnom učenicima Osme beogradske gimnazije. Prethodno je Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo istragu protiv svih petoro osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili krivična dela "udruživanje radi vršenja krivičnih dela" i preprodaje droge.

Portparolka suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je odredio pritvor osumnjičenima.

Na to rešenje oni imaju pravo da izjave žalbu u roku od tri dana.

Zbog opasnosti od bekstva, postojanja osobitih okolnosti da će u toku postupka uticati na svedoke, kao i da bi u kratkom roku mogli da ponove delo pritvor je određen E. M., A. S. i S. K.

N. M. je pritvor određen zbog postojanja osobitih okolnosti da će u toku postupka uticati na svedoke, kao jer bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično, a A. T. zbog postojanja osobitih okolnosti da će u toku postupka uticati na svedoke.

Oni se sumnjiče da su kao organizovana kriminalna grupa drogu prodavali u školskom dvorištu Osme beogradske gimnazije. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво