Pritvor do tri meseca zbog dilovanja droge učenicima

Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do tri meseca za pet osoba koje su osumnjičene za prodaju marihuane uglavnom učenicima Osme beogradske gimnazije. Prethodno je Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo istragu protiv svih petoro osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili krivična dela "udruživanje radi vršenja krivičnih dela" i preprodaje droge.

Portparolka suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je odredio pritvor osumnjičenima.

Na to rešenje oni imaju pravo da izjave žalbu u roku od tri dana.

Zbog opasnosti od bekstva, postojanja osobitih okolnosti da će u toku postupka uticati na svedoke, kao i da bi u kratkom roku mogli da ponove delo pritvor je određen E. M., A. S. i S. K.

N. M. je pritvor određen zbog postojanja osobitih okolnosti da će u toku postupka uticati na svedoke, kao jer bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično, a A. T. zbog postojanja osobitih okolnosti da će u toku postupka uticati na svedoke.

Oni se sumnjiče da su kao organizovana kriminalna grupa drogu prodavali u školskom dvorištu Osme beogradske gimnazije. 

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 10. okt 2018, 18:29)
anonymous [neregistrovani]

test

treba uvest pravila da se svako lice u skoli u bilo kojoj firmi mora testirat ko je pozitivan bit ce izbacen.

(sreda, 10. okt 2018, 17:45)
Воронцов [neregistrovani]

Треба открити врх

То јест главне снабдеваче дрогом којима су ово само продавачи Главни увек остају невидљиви и недодирљиви, а док је тако није могуће зауставити продају дроге.

(sreda, 10. okt 2018, 17:18)
anonymous [neregistrovani]

sizif

ovo je strasno,taman pohapsis jedne dodju drugi dileri.Sto je najgore znaci oni imaju veliko trziste u samoj gimnaziji.