Radnik lakše povređen u fabrici "Milan Blagojević – Namenska"

Jedan radnik fabrike "Milan Blagojević – Namenska" u Lučanima lakše je povređen tokom rada na presovanju proizvoda, potvrđeno je iz fabrike. Incident se dogodio jutros u 7.45.

Portparol čačanske bolnice dr Biljana Kočović potvrdila je za RTS da je u Urgentnu službu primljen muškarac koji je povređen u fabrici. Posle pregleda smešten je na odeljenje hirurgije i nije životno ugrožen.

U fabrici je po hitnom postupku formirana stručna komisija za ispitivanje okolnosti pod kojima je došlo do povređivanja radnika, navodi se u saopštenju koje je iz fabrike prosleđeno medijima.

"Analizom snimka video nadzora utvrđeno je nepoštovanje propisa rada od strane povređenog radnika koji je suprotno propisima, pre završetka ciklusa rada prese ušao u prostoriju u kojoj se presa nalazi", dodaje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво