Migranti uvučeni u limene cevi pokušali da pređu granicu

Carinici su na izlaznoj strani graničnog prelaza Batrovci u tovaru jednog kamiona zatekli trojicu migranata koji su pokušali da pređu granicu uvučeni u limene cevi.

Prekršaj je otkriven u kamionu skopskih registarskih oznaka koji je od Makedonije ka Hrvatskoj prevozio rolne plastificiranog lima debljine veće od pola metra, saopštila je Uprava carine.

Prilikom kontrole šlepera, najpre je snimak sa skenera pokazao konture ljudskih nogu, a zatim su carinici uočili još jedan trag - presečenu, pa nanovo zalepljenu sajlu, što je pouzdan znak da je neko pokušavao da uđe u tovarni prostor.

Reč je o trojici mladića iz Pakistana koji su se sakrili, iskoristivši karakteristike tovara koji je transportovan, i pokušali da se domognu neke od zemalja EU.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво