Beograd, grupa muškaraca upala u klub sa palicama

Oko ponoći u jednom klubu u Karađorđevoj ulici u Beogradu došlo je do tuče, rečeno je "Tanjugu" u MUP-u Srbije. Kako su rekli, policija istražuje incident.

Blic je preneo  da je grupa od 10 do 15 muškaraca uletela u klub sa palicama i pretukla radnike obezbeđenja, demolirala klub, a stradali su i neki gosti kluba.

Prema rečima očevidaca, neki od napadača su bili maskirani, a pojedini gosti kluba su se sklonili pod stolove.

U trenutku kada su napadači upali, klub čiji je kapacitet 150 do 200 osoba, bio je pun.

"Sve se odigralo munjevito. Uleteli su, napravili haos za dva minuta i pobegli", rekao je jedan od svedoka za Blic.

broj komentara 8 pošalji komentar
(nedelja, 07. okt 2018, 15:27)
Momo Šibenik [neregistrovani]

Beograd

Ne bih preporučio nikom da se bavi nikakvim oblikom kriminala jer dolazi Nova Srbija i Novo lice Beograda u svim aspektima života što i zaslužujemo.Ćestitke policiji na rješavanju izuzetno teških slučajeva te ih pozivam da ne podliježu nikakvim pritiscima,ucjenama,korupciji čega je bilo prateći ovu rubriku.Moja vizija je Beograd bez kriminala - i biće tako .Uvjeravam sve one koji posežu s vanzakonskim radnjama.Moj Beograd ovo ne zaslužuje.Pozdrav Beogradu.

(nedelja, 07. okt 2018, 15:07)
anonymous [neregistrovani]

Obezbeđenje

Polagao sam za licencu za službenika obezbeđenja pre dve godine, ispiti su bili od prava, zakona, protivpožarne zaštite do fizičkog i prve pomoći. U ovom poslu sam nešto više od deset godina, i video sam da mi službenici obezbeđenja nemamo nikavu zaštitu od strane države kao što imaju navijački huligani. Bio sam na toliko utakmica u ulozi redara, mi navijače nesmemo prstom da pipnemo ako naprave neku gužvu, oni su toliko sebi dali za pravo da nam prete, vređaju nas, a mi prstom nesmemo da mrdnemo, zahvaljući državi. U Španiji njihovi redari imaju pendreke koje su i upotrebili protiv navijača Čelzija koji su počeli da prave nered kada sam gledao zadnji put. Učili smo na obuci toliko toga, a to se u praksi kod nas ništa ne primenjuje. U današnje vreme u našoj državi službenici obezbeđenja moraju imati status službenog lica inače džabe mi čuvamo i objekte i ljude.

(nedelja, 07. okt 2018, 14:29)
anonymous [neregistrovani]

srbija

e to je prava slika srbije, u srbiji je sve nesigurno, pa cak izlazak u grad, dzipovi, tipovi sa pistoljima itd...
a ne sto se pokusava prodati, kao svetska metropola za nocni zivot, nije to barcelona, bec itd...

(nedelja, 07. okt 2018, 13:34)
anonymous [neregistrovani]

Dozivotna robija

a od kad policija moze nekoga da stavi dozivotno iza resetaka...??

(nedelja, 07. okt 2018, 12:47)
anonymous [neregistrovani]

Klub ?

U kom klubu ?

(nedelja, 07. okt 2018, 11:24)
anonymous [neregistrovani]

bruka

200 ljudi u klubu plus obezbeđenje i nisu mogli da se odbrane od 15 siledžija sa palicama koji (ako su ove vesti tačne) nisu imali ni vatreno oružje. U vreme "Titovog komunizma" gosti restorana bi prebili ovih 15 ko mačku u džaku.

(nedelja, 07. okt 2018, 10:48)
anonymous [neregistrovani]

Prevencija

Sve je povezano.Zbog cega se ne uposli veci broj psihologa u skolama koji bi preventivno radili na problemu narkomanije,nasilja i td.Tako bi bar vaspitavali nove generacije uz ispravne vrednosti.Ako zelimo nesto promeniti !!!

(nedelja, 07. okt 2018, 09:58)
anonymous [neregistrovani]

Dozivotna robija

Sad policija treba nakon sto pohapsi ove siledzije, da ih dozivotno stavi iza resetaka, kao primer ostalima, da se ovakve stvari vise ne desavaju. Okruzeni smo sa velikim brojem ludaka, drogiranih, alkoholisanih, takve bolesnike treba skloniti sa ulica i staviti iza resetaka da ne ometaju normalan svet u funkcionisanju.