Nova krađa stoke srpskim porodicama na Kosovu

Porodica Arsić iz sela Izvor, zaselak Svračak, opština Novo Brdo noćas je bila meta lopova koji su srušili zid štale i ukrali dve steone krave.

Dragan Arsić je dugo vremena stražario i bukvalno spavao u štali kako bi sačuvao svoju stoku od lopova. 

"Ovog jutra, nažalost, sreća nije bila na našoj strani. U štali nismo zatekli svoje steone krave, već nas je u šoku dočekala tišina i nered koji su lopovi ostavili za sobom", ispričao je RTS-u Dragan Arsić.

Didaje da su krađe u Novom Brdu prisutne već duže vreme. 

Na meti su uglavnom srpske porodice koje opstaju zahvaljujući uzgoju  stoke, što je bio slučaj i sa ovom porodicom koja školuje dva studenta.

Pretprošle noći porodici Miodraga Radosavljevića u Plemetini kod Obilića ukradeni su krava i tele.

Radosavljević je krađu prijavio policiji, čiji su pripadnici izvršili uviđaj.

Miodrag je penzioner. Živi sa sinom i snajom. Nedavno su dobili prinovu, a ukradena krava im bila jedan od izvora prihoda. Sin i snaja su bez posla.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво